Het regeerakkoord en payrolling

Alternative Text Nico Kempinga Algemeen Directeur Singel Personele Diensten

De uitwassen van flex worden door het nieuwe kabinet verder beperkt. Voor Singel Personele Diensten geen verrassing, wij wisten allang dat de meerwaarde van payrolling in ontzorging zit. Uw tijd is het meeste waard.

Payrolling is bedoeld om werkgevers te ontzorgen, niks meer en niks minder. En dat is júist voor MKB’ers van levensbelang. Het moeten doorbetalen van ziektekosten (of dat nu van twee naar één jaar teruggebracht wordt: het is nog steeds een hele hoop geld) of het gebrek aan flexibiliteit bij economische tegenwind: Voor kleine werkgevers is dat geen hobbeltje, maar een potentiele afgrond. Daar komt bij dat het voeren van een personeelsadministratie gewoon een hels karwei is. De ondernemer moet dan verstand hebben van lonen, pensioenen, vakantiedagen, ATV, sociale premies, cao wijzigingen, en nog veel meer.

Wij doen aan Decent Payrolling: al jarenlang ons motto. Medewerkers die tevreden zijn omdat hun salaris elke week of maand weer correct op hun rekening staat, die altijd terecht kunnen met vragen over pensioen, scholing of vakantiedagen. En we ondersteunen werkgevers. Hoe los je een conflict op de werkvloer op? Hoe geef je leiding aan een team van verschillende mensen? Wij hebben veel kennis in huis over het motiveren en behouden van werknemers. We betalen cursussen en trainingen voor medewerkers uit onze scholingsfonds. We denken mee met werkgevers over het vinden van de beste krachten, het opleiden van BBL’ers en het omgaan met nieuwe wet- en regelgeving.

Dát levert pas echt wat op.