Werving & Selectie

payrollHeaderImage

Onze werkwijze

Wat kan Singel voor uw bedrijf beteken?

Wat is uw situatie? Lees direct hoe Singel u kan helpen met de verschillende onderdelen van werkgeverschap.

Ik zoek nieuw personeel

Singel is specialist in het werven en selecteren van personeel voor mkb bedrijven in de bouw, onderhoud en techniek. Hoe verloopt de samenwerking met Singel?

 • Wij kijken allereerst naar uw branche en bedrijf en brengen uw eisen en wensen in kaart.
 • In overleg met u maken we de vacature(s) die we via verschillende kanalen uitzetten – zoals op onze gespecialiseerde vacaturewebsites.
 • We werken van de beste kandidaten de cb’s uit waarin motivatie, opleiding(en), werkervaring, competenties en eventuele referenties aan bod komen.
 • We begeleiden sollicitatiegesprekken en adviseren u over de keuze en de mogelijke contractvormen.

Ik wil mijn personeelsadministratie eenvoudiger maken 

Het uitbesteden van uw personeelsadministratie aan Singel scheelt u tijd en geld.

 • U hebt minder werk aan uw personeelsadministratie en dus meer tijd voor uw bedrijf
 • U bent verzekerd van de betrouwbaarheid van een specialist met kennis van zaken
 • Vakantiedagen, pensioenopbouw, cao-afspraken, reserveringen, ziekte, re-integratie: U kunt het allemaal met een gerust hart aan Singel overlaten
 • U bent altijd up to date op het vlak van wijzigingen in cao’s wen wet/regelgeving

Offerte op maat

Gratis, vrijblijvend en binnen 48 uur!

Ik wil als mkb’er geen risico lopen als het gaat om personeel

Werkgeverschap is ingewikkeld en werkgevers staan onder strenge controle van de overheid. Het uitbesteden van uw juridisch werkgeverschap voorkomt extra papierwerk en risico’s op het gebied van:

 • Contractering
 • Uitbetaling
 • Reserveringen
 • Pensioenopbouw
 • Cao / inlenersbeloning

Singel biedt veel voordelen voor opdrachtgevers van zzp’ers.

Singel biedt veel voordelen voor opdrachtgevers van zzp’ers.

 • Binnen ons uitgebreide netwerk van vakmensen kunnen wij u koppelen aan de beste man/vrouw voor de klus
 • De steeds veranderende wetgeving omtrent werken met zzp’ers vraagt om expertise: Singel heeft de meest actuele opdrachtovereenkomsten in huis die een veilige samenwerking met uw zzp’er(s) garanderen
 • Handig en voordelig: Wij financieren uw zzp ‘er(s) voor, zodat zij verzekerd zijn van een wekelijkse betaling, terwijl we u per periode één overzichtelijke inkoopfactuur sturen.

 

Ik wil leerlingen opleiden binnen mijn bedrijf

Nederland staat te springen om goede vakmensen en daarom moedigen wij het enorm aan als werkgevers in het mkb bijdragen het opleiden van jongeren en zij-instromers. Wij kunnen u hier in ondersteunen en begeleiden, zowel in de werving en de financiën (subsidie) als in de coaching en begeleiding van de leerling(en).

Singel werkt ook samen met verschillende Nederlandse gemeenten en Vluchtelingenwerk Nederland om statushouders met een toekomst in de bouw en techniek te voorzien van een opleidings- en stagetraject. Bent u hier geïnteresseerd in? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil mijn flexibele werknemers een opleiding/cursus bieden.

Singel bouwt als gecertificeerde ABU-uitzendorganisatie altijd budget op voor het scholen en trainen van flexibele arbeidskrachten. Daarmee bekostigen wij opleidingen en vakspecifieke cursussen (glaszetten, houtrotreparatie, hoogwerkerscertificaat, calculeren, rijbewijs B). Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en voorwaarden? Neemt gerust contact met ons op.

Ik zoek ondersteuning bij mijn personeelsmanagement (planning, coaching, functioneringsgesprekken, etc.)

Voor de ervaren relatiemanagers van Singel houdt het niet op bij de plaatsing van een geworven kandidaat. Door middel van evaluatiegesprekken zorgen wij ervoor dat zowel u als de werknemer tevreden zijn en blijven. Eventuele vragen worden beantwoord, problemen of (dreigende) conflicten worden opgelost en bij krimp of uitbreiding van de werkzaamheden staan wij altijd klaar voor advies.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van belangrijke veranderingen voor werkgevers

De laatste jaren is het op de hoogte blijven van actuele wet- en regelgeving wat betreft werkgeverschap een steeds grotere uitdaging. De regels veranderen snel en u bent als werkgever verplicht hier op de juiste manier mee om te gaan, op straffe van boetes en naheffingen. Daarom is het een hele geruststelling als u dit over kunt laten aan een gespecialiseerde partner als Singel. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en zorgen dat uw personeel en/of zpp’er(s) op de juiste manier worden gecontracteerd en verloond/betaald.

Wij houden niet alleen uw risico’s maar ook uw kansen in de gaten! Heeft u recht op subsidies of premiekortingen? Singel zoekt het ongevraagd voor u uit en voert het correct door, zodat u nooit teveel betaalt

Ik heb een juridisch geschil met een werknemer

Helaas komt het soms voor dat een situatie tussen u en een werknemer uit de hand loopt. Snel en praktisch juridisch advies is dan wat u nodig heeft. Singel werkt al jaren samen met een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat die onze relaties met voorrang en tegen een aantrekkelijke prijs kan adviseren en vertegenwoordigen.