Werving & Selectie

payrollHeaderImage

Payrollpartner.nl

Waarom payrolling?

Wanneer u als werkgever uw personeelsadministratie uitbesteedt aan Singel Personele Diensten, kiest u voor kostenbesparing, flexibiliteit, minder risico’s en meer gemak. U kunt rekenen op onze ervaring en expertise voor optimale ondersteuning van uw personeelsbeleid. Klik hier om meer te lezen over de werkwijze van Singel.

Alle payroll voordelen op een rij

 

Hoe blijft uw onderneming gezond en flexibel?

De arbeidsmarkt verandert snel en regelgeving wordt ingewikkelder: werken met tijdelijke contracten en zzp’ers lijkt steeds minder aantrekkelijk. Ook heeft u te maken met meer risico’s: naheffingen, boetes, vaste contracten en hoge ontslagvergoedingen. Kies daarom voor flexibele arbeidscontracten via Singel en besteed uw juridisch werkgeverschap veilig en gemakkelijk uit. Zo vermijdt u de risico’s én bespaart u op uw personeelskosten!

Kies voor kwaliteit en kostenbesparing

  • Wilt u nieuw personeel flexibel aannemen of tijdelijke arbeidscontracten van zelfgeworven personeel flexibel verlengen?
  • Leent u al in via een niet-gecertificeerd bureau dat niet verloont volgens uw cao (risico’s: boetes en naheffingen)?
  • Profiteert u optimaal van alle wettelijke kortingen en wordt er geïnvesteerd in de begeleiding en scholing van uw flexibele personeel?

Offerte op maat

Gratis, vrijblijvend en binnen 48 uur!

Flexibele arbeidscontracten

Wanneer u behoefte heeft aan het flexibel inzetten van personeel, of wanneer u bij het aannemen van vast personeel een proeftijd van een maand te kort vindt, kunt u kiezen voor een tijdelijk flexibel arbeidscontract bij Singel. U betaalt per gewerkt uur en u zit niet vast aan een lange opzegtermijn. Als u geen werk meer heeft voor uw werknemer of als u de werknemer een vast contract wilt aanbieden, dan zorgen wij voor een vlotte en correcte afwikkeling van alle administratieve zaken.

Administratieve lastenverlichting

Bij het contracteren van een nieuwe medewerker komt veel kijken. Denk aan het bepalen van de duur van het dienstverband, het aanmaken en bewaken van arbeidscontracten, de salarisadministratie, premie- en pensioenaangifte, aangifte ziek- en herstelmeldingen, eventuele loonbeslagen en ook het bijhouden en verwerken van CAO bepalingen en wijzigingen in wet- en regelgeving. Door het uitbesteden van al deze taken aan Singel Personele Diensten, bespaart u uzelf veel administratieve rompslomp en loopt u geen risico op naheffingen.

Ontzorging

Dankzij onze ervaring in het verlenen van personeelsdiensten hebben wij alle noodzakelijke processen zorgvuldig en efficiënt ingericht. U heeft dus de zekerheid dat uw personeel in goede handen is. Het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het is dan ook een geruststellende gedachte dat alle zaken rondom uw werknemers goed zijn geregeld. De juiste arbeidscontracten en voorwaarden, correcte salarisadministratie, tijdige salarisbetaling en geen aansprakelijkheid meer richting instanties als De Belastingdienst, het UWV of pensioenverzekeraars.

Besparen op personeelskosten

Het uitbesteden van het juridische werkgeverschap levert u naast gemak een aanzienlijke besparing op in uw personeelskosten. Waar u normaal gesproken te maken heeft met aparte facturen van uw salarisadministratiekantoor of accountant en verplichtingen vanuit personeelsverzekeringen, pensioenfonds en arbodienst, heeft u bij Singel slecht te maken met één gezamenlijke inkoopfactuur. Door gebruik te maken van payrolling bent u per saldo minder geld kwijt.

Minder risico’s en meer zekerheid

Onze personeelsdiensten zijn afgestemd op het afdekken van risico’s voor opdrachtgevers en werknemers. Bij het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap, loopt u geen arbeidsrechtelijke risico’s meer ten aanzien van loondoorbetaling bij ziekte, WIA, arbeidscontracten etc. U betaalt een vooraf afgesproken en vast bedrag per gewerkt uur. Alle risico’s komen voor rekening van Singel Personele Diensten: payroll zoals het hoort.

Betrokken personeel

Uw personeel is onze zorg. Bij het leveren van onze personeelsdiensten zijn wij er bij gebaat dat uw werknemers betrokken blijven bij uw organisatie. U blijft dan ook zelf verantwoordelijk voor het werven en aansturen van uw personeel. Uw werknemers kunnen 24 uur per dag bij ons terecht met vragen over de salarisadministratie en arbeidscontracten. Bovendien kunnen ze profiteren van diverse personeelsvoorzieningen.