Werving & Selectie

Singel Personele Diensten presenteert Insights Discovery

Haal het beste uit uw werknemers

Gemotiveerde mensen werken harder, nemen vaker initiatief, zijn betrokken en loyaal aan hun werkgever. Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen manier waarop hij het beste gemotiveerd en aangestuurd kan worden. Met Insights Discovery investeren we in onze werknemers en geven we ze de middelen om effectiever samen te werken en te communiceren.


Kleuren profiel

Motiveren en binden

Op de huidige arbeidsmarkt is het vinden van goed en gemotiveerd personeel steeds lastiger. Werkgevers moeten investeren in het boeien en binden van hun gewaardeerde krachten om ze te behouden. Ook werknemers die u voorheen niet had behouden, zoals jongeren met motivatieproblemen of persoonlijkheden waarmee u irritaties en conflicten ervaart, wilt u nu optimaal inzetten. Met de juiste benadering en communicatie valt heel veel te winnen!


Hoe werkt het?

  • De werknemer vult een digitale vragenlijst in met 25 meerkeuzevragen (max. 20 minuten).
  • Er wordt een gedetailleerd persoonlijk profiel (verslag) opgesteld dat inzicht geeft in de communicatiestijl van de deelnemer en de invloed hiervan op zijn omgeving.
  • Hierover wordt een gesprek gevoerd met een Insights consulent en er worden afspraken gemaakt over hoe de werknemer zijn of haar werkhouding en communicatie effectiever kan maken.

Wat willen we bereiken?

De Insights Discovery methode helpt leidinggevenden en werknemers op eenvoudige wijze inzicht te krijgen in gedrag en functioneren. Communicatie en samenwerking wordt prettiger en productiever.

Het persoonlijke profiel is ook een ideale basis voor het voeren van evaluatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Insights gecombineerd met regelmatig terugkerende gesprekken leidt bij werknemers tot:

 
 

  • Het herkennen van negatieve gedragspatronen
  • Zelfreflectie leren toepassen
  • Effectief communiceren
  • Samenwerken in een team
  • Meer motivatie en betrokkenheid
  • Verbeterde communicatie (collega’s én klanten)
  • Voorkomen conflicten

Wat vinden onze opdrachtgevers?

“Ik heb van de deelnemers alleen maar positieve geluiden gehoord. Een aantal deelnemers was vooraf een beetje sceptisch, ikzelf ook. Maar dat was na afloop helemaal weg. Het profiel helpt je om jezelf beter te leren kennen, je te confronteren met dingen die je eigenlijk wel van jezelf weet maar waar je best vaker bij mag stilstaan. Ik werk al 12 jaar met sommige van mijn collega’s, maar door deze training heb ik ze op een andere manier leren kennen, je kunt mensen beter plaatsen en aansturen.

Florus den Hartog
Werkvoorbereider/leidinggevende bij Vink Schilderwerken uit Meerkerk volgde op 14 maart een Insights training
24 maart 2017

“Er is binnen ons bedrijf wel eerder de wens uitgesproken om te werken aan de communicatie, maar dit is de eerste keer dat we iets dergelijks doen. Ik vind het verbazingwekkend hoeveel herkenning het persoonlijke profiel gaf na het invullen van een relatief kleine test met 25 vragen. In eerste instantie gaan 8 werknemers de persoonlijkheidstest en training doen. Afhankelijk van hoe dat bevalt laten we mogelijk al onze mensen deelnemen aan Insights.”

Reinder Spijkerboer
Directeur bij Vink Schilderwerken uit Meerkerk
35 werknemers
24 maart 2017

Aanbiedingen

Actie: Gratis Insights profiel voor onze inleenkrachten Gratis
1.Leidinggevende profiel (directie en kaderpersoneel) + persoonlijk gesprek €330,-
2.Persoonlijk profiel voor één van uw medewerkers €260,-
3.Workshop voor teams (3 t/m 8 pers.)€350,-

Meld u nu aan!