Werving & Selectie

Singel Personele Diensten presenteert Insights Discovery

Haal het beste uit uw werknemers

Gemotiveerde mensen werken harder, nemen vaker initiatief, zijn betrokken en loyaal aan hun werkgever. Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen manier waarop hij het beste gemotiveerd en aangestuurd kan worden. Met Insights Discovery investeren we in onze werknemers en geven we ze de middelen om effectiever samen te werken en te communiceren.


Kleuren profiel

Motiveren en binden

Op de huidige arbeidsmarkt is het vinden van goed en gemotiveerd personeel steeds lastiger. Werkgevers moeten investeren in het boeien en binden van hun gewaardeerde krachten om ze te behouden. Ook werknemers die u voorheen niet had behouden, zoals jongeren met motivatieproblemen of persoonlijkheden waarmee u irritaties en conflicten ervaart, wilt u nu optimaal inzetten. Met de juiste benadering en communicatie valt heel veel te winnen!


Hoe werkt het?

  • De werknemer vult een digitale vragenlijst in met 25 meerkeuzevragen (max. 20 minuten).
  • Er wordt een gedetailleerd persoonlijk profiel (verslag) opgesteld dat inzicht geeft in de communicatiestijl van de deelnemer en de invloed hiervan op zijn omgeving.
  • Hierover wordt een gesprek gevoerd met een Insights consulent en er worden afspraken gemaakt over hoe de werknemer zijn of haar werkhouding en communicatie effectiever kan maken.

Wat willen we bereiken?

De Insights Discovery methode helpt leidinggevenden en werknemers op eenvoudige wijze inzicht te krijgen in gedrag en functioneren. Communicatie en samenwerking wordt prettiger en productiever.

Het persoonlijke profiel is ook een ideale basis voor het voeren van evaluatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Insights gecombineerd met regelmatig terugkerende gesprekken leidt bij werknemers tot:

 
 

  • Het herkennen van negatieve gedragspatronen
  • Zelfreflectie leren toepassen
  • Effectief communiceren
  • Samenwerken in een team
  • Meer motivatie en betrokkenheid
  • Verbeterde communicatie (collega’s én klanten)
  • Voorkomen conflicten

Wat vinden onze opdrachtgevers?

“Ik had niet verwacht dat mijn profiel zó goed zou kloppen. Je komt dingen over jezelf te weten die je eigenlijk stiekem al wist, maar ook dingen die je misschien liever niet wilde weten. Het is een beetje confronterend, maar ik denk dat je daar alleen maar van kan leren. Ik vond het heel goed om mijn collega’s beter te leren kennen. We hebben tijdens de workshop maar ook daarna met elkaar gesproken over onze profielen. Als er een mogelijkheid is om hier meer mee te doen in de toekomst dan zou ik daar zeker voor openstaan.”

Danny de Jong
Schilder bij Liefhebber uit Beesd
volgde op 16 maart een Insights training met zijn collega’s
24 maart 2017

"Insights sluit heel goed aan op de manier waarop ik werk binnen mijn bedrijf. Het lezen van mijn persoonlijke Insights profiel was echt een eye opener! Ik denk dat het opstellen van een Insights profiel een hele goede basis is voor communicatietrainingen voor mijn medewerkers. Als je je persoonlijke communicatie wilt verbeteren, is het namelijk een voorwaarde dat je eerst jezelf beter leert kennen.”

Arie Liefhebber
Eigenaar/directeur van Liefhebber Groep uit Beesd
8 werknemers
24 maart 2017

Aanbiedingen

Actie: Gratis Insights profiel voor onze inleenkrachten Gratis
1.Leidinggevende profiel (directie en kaderpersoneel) + persoonlijk gesprek €330,-
2.Persoonlijk profiel voor één van uw medewerkers €260,-
3.Workshop voor teams (3 t/m 8 pers.)€350,-

Meld u nu aan!