Werving & Selectie

Personeelsbeleid: ondersteuning en advies

Om uw bedrijf goed te laten draaien is effectief personeelsbeleid heel belangrijk. Daarmee creëert u gemotiveerde werknemers, voorkomt u conflicten en behoudt u het overzicht. U krijgt te maken met o.a. functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, personeelsdossiers, contractbewaking en arbeidsvoorwaarden.

Hoe gaat u om met ingewikkelde vraagstukken, die u als bedrijf gegarandeerd zult tegenkomen? Of met minder leuke uitdagingen zoals langdurig ziekteverzuim, re-integratietrajecten en ontslagprocedures?

Onbezorgd ondernemen met de personeelsdiensten van Singel

Wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en ook cao’s veranderen voortdurend. Met name de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en de nieuwe Bouw-cao hebben veel impact op werkgevers. Singel Personele Diensten snapt dat wijzigingen onoverzichtelijk en verwarrend kunnen zijn. Wat verwacht de overheid, hoe voorkomt u naheffingen of boetes, wat zijn de mogelijkheden en hoe werken de regels in úw voordeel?

De betrokken en ervaren adviseurs van Singel Personele Diensten hebben zich gespecialiseerd in de sectoren bouw, schilder/onderhoud en techniek. Zij ondersteunen mkb-bedrijven bij het opzetten en voeren van een compleet en effectief personeelsbeleid en helpen u hierbij met:

  • Personeelsdossiers
  • Arbowetgeving (incl. ziekteverzuim en re-integratietrajecten)
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Juridische zaken (arbeidsrechtelijke ondersteuning bij ontslag, aansprakelijkheidskwesties, etc.)*
  • Contractbewaking (aanzegtermijnen en aflopende contracten)
  • Salarisadministratie (meer informatie)

* Wij bieden juridisch advies op maat in samenwerking met een ervaren arbeidsrecht advocaat.

Meer informatie?

Neem contact op met Singel en profiteer op korte termijn van een effectief personeelsbeleid.