Werving & Selectie

werving en selectie singel

Zzp-bemiddeling

Ondersteuning voor zelfstandig werkenden

Singel is een gespecialiseerd intermediair voor bemiddeling voor de zzp‘er voor korte- en langlopende opdrachten in de timmer,- schilder/onderhoud- en installatiebranche. Onze werkwijze zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling naar opdrachtgevers. Wij verzorgen in- en uitleencontracten, versturen overzichtelijke en volledige facturen en wij corresponderen wanneer nodig of in opdracht. Ook bieden wij een digitaal dossier waarin wij alle administratie (contracten, facturen, brieven enz.) bijhouden. Alles om u als zzp’er te ontzorgen.

 Alle voordelen voor zzp-ers op een rij

  • Verzorging in- en uitleencontracten
  • Overzichtelijke en volledige facturen
  • Professionele correspondentie bij eventueel debiteurenbeheer
  • Facturen ook per e-mail of online beschikbaar

Singel biedt financiële zekerheid én administratieve verlichting

Zodra uw opdrachtgever betaalt, voldoen wij direct en automatisch uw creditnota. Optioneel kunt u kiezen voor gegarandeerde betaling van 95% van uw creditnota, na 7 dagen. Het financiële risico van wanbetaling ligt dan bij ons. Alle administratie kunt u 24 uur per dag online inzien en aanpassen via een beveiligde omgeving op internet..

U geeft per opdrachtgever (eenmalig) aan ons door welke afspraken u gemaakt heeft. Vervolgens geeft u wekelijks de te factureren uren aan ons door. Wij zorgen voor facturatie naar uw opdrachtgever en sturen u een creditnota. Onze creditnota is feitelijk uw verkoopfactuur.

Singel, hét Arbeidsbemiddelingsbureau voor zzp’ers

Offerte op maat

Gratis, vrijblijvend en binnen 48 uur!