Werving & Selectie

Vul direct je gewerkte uren in via E-UUR

Voor werknemers

Personeelsdiensten: onze werkwijze

Singel Personele Diensten is een organisatie die de juridische werkgeverschap van bedrijven overneemt. Met andere woorden: wij bieden werkgevers de mogelijkheid om de personeelsadministratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Hierdoor zijn werknemers voor een bepaalde periode op papier in dienst van Singel Personele Diensten.

Werknemers zijn door de werkgever zelf geworven en geselecteerd, maar worden bij ons aangebracht als werknemer. Het arbeidscontract en de salarisadministratie worden hierbij geheel verzorgd door Singel Personele Diensten.

Payroll personeelsdiensten in de sectoren bouw, schilder-onderhoud en techniek

Formeel is de werknemer in dienst van Singel Personele Diensten (formele werkgever). In de praktijk merkt deze daar weinig van. Singel is het aanspreekpunt als het gaat om vragen die betrekking hebben op arbeidscontracten en salarisstroken. Voor het opnemen van vrije dagen of voor vragen omtrent het werk kunnen werknemers contact opnemen met de opdrachtgever.

Arbeidscontracten: de verschillende fases uitgelegd

Fase A

Arbeidsovereenkomst met uitzendbeding. In fase A sluit Singel een arbeidscontract met de werknemer waarin een zogenaamd uitzendbeding is opgenomen. Dit betekent dat u gedurende de 78 weken dat fase A duurt, de opdracht altijd tussentijds kan opzeggen. U kunt in deze fase oneindig veel contracten aangaan binnen de termijn van 78 weken. Na deze periode gaat de werknemer over naar fase B.

Fase B

In fase B gaat Singel met de werknemer arbeidscontracten aan voor bepaalde tijd. In fase B kunnen maximaal 6 contracten afgesloten worden in een periode van 4 jaar. Als de werkgever na afloop van fase B op payrollbasis verder wil met de werknemer, dan komt de werknemer in fase C.

Fase C

Contract onbepaalde tijd. In deze fase C is er sprake van detachering. De uitzend- payrollorganisatie gaat met de werknemer een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd.

Functioneringsgesprek: een goed gesprek met je werkgever

Brochure Het functioneringsgesprek - Gewoon betrokkenBen jij aan de slag via Singel Personele Diensten? Ook voor inleenkrachten zijn er kansen om door te groeien binnen een bedrijf. Werkgevers zien graag motivatie en betrokkenheid. Laat merken dat je betrokken bent tijdens een functioneringsgesprek met je leidinggevende!

Je leest alles over het voeren van een effectief functioneringsgesprek in de brochure “Het functioneringsgesprek: Gewoon betrokken” die je hier kunt downloaden of aanvragen door een mail te sturen naar info@singelpd.nl.