Werving & Selectie

Singel Personele Diensten is een ambitieuze en snelgroeiende payroll- en uitzendorganisatie die het juridisch werkgeverschap van bedrijven overneemt. Wij zijn expert op het gebied van payroll en werkgeverschap in de sectoren bouw, onderhoud en techniek. Singel Personele Diensten is samen met Baanmakelaar Werving & Selectie en MKBid Internet Diensten onderdeel van Singel Bedrijven Centrum. Wij zijn in het hele land actief en ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Je kan natuurlijk wel altijd een open sollicitatie sturen want gedreven commerciële accountmanagers en/of relatiemanagers kunnen wij altijd gebruiken! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van ‘Open sollicitatie’ hiervoor naar info@singelpd.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Stagemogelijkheden

Singel Personele Diensten biedt regelmatig stageplaatsen voor MBO studenten uit de richtingen Personeel & Organisatie, Accountancy & Bedrijfsadministratie en andere aanverwante relevante studierichtingen. Stagiairs krijgen een goed beeld van het werk bij een uitzendbureau en een  payrollorganisatie en zij worden actief betrokken bij de bedrijfsvoering.

De stages duren minimaal 3 maanden en starten elk jaar in ieder geval in februari en/of september. Heb je interesse in een stageplaats bij ons groeiende bedrijf? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie onder vermelding van ‘Stageplaats’ naar info@singelpd.nl.  Maak duidelijk voor welke periode en voor hoeveel uur je een stage zoekt.

Houd er wel rekening mee dat wij, op verzoek van de scholen, ruim tevoren besluiten over de beschikbare stageplaatsen. Wees dus op tijd en stuur je verzoek tijdig in!

Download vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures om te downloaden.

Reageer op deze vacature